Відбудеться Всеукраїнський з’їзд голів та духівників мирянських спільнот та організації УГКЦ

18 листопада у Львівській духовній семінарії Святого Духа відбудеться Всеукраїнський з’їзд голів та духівників мирянських спільнот та організації УГКЦ. Участь у з’їзді візьме Блаженніший Любомир (Гузар), Архиєпископ-емерит УГКЦ.

Учасники зустрічі дискутуватимуть на тему ролі мирянських спільнот та організацій у служінні та розбудові Христової Церкви як Божого Царства у світі. Цей захід відбудеться з ініціативи представників Комісії УГКЦ у справах мирян. Він має на меті поглибити розуміння вірних щодо значення мирянських спільнот в житті Церкви; наголосити на необхідності формації мирян у спільнотах та важливості їх духовного проводу.

«З’їзд передбачає, найперше, зустріч. Плануємо провести її, щоб налагодити і покращити координацію і діяльність різного роду спільнот, – пояснив о. Василь Білаш, голова Комісії УГКЦ у справах мирян. – Знаємо, що досі проводилося багато подібних зустрічей локального характеру. Проте цей захід відбудеться через те, що назріла потреба зустрітися координаторам, лідерам, головам мирянських спільнот, а також і їхніми духівниками. Бо нагальним є і питання духовного проводу спільнот».

Департамент інформації УГКЦ

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.