У жовтні зустрічайте оновлене радіо «Воскресіння»

Понад двадцять років в інформаційному просторі України виходило в ефір радіо «Воскресіння». Настав час його реорганізувати, модернізувати та вивести на новий рівень. Тож у жовтні зустрічайте «Воскресіння. Живе радіо»!

Як зазначив у коментарі о. Ігор Яців, якому доручено провести оновлення і реорганізацію, «Воскресіння. Живе радіо» ‒ це цілодобова інтернет-радіостанція, мовлення якої, з одного боку, продовжуватиме добрі традиції радіо «Воскресіння», а з іншого ‒ переносить діяльність на вищий якісний рівень, маючи на меті створення сучасного радіопродукту.

Автори нової радіостанції зазначають, що за мету ставлять спілкування з аудиторією на будь-які теми, які цікавлять сучасну людину, але з позицій людини воцерковленої. Програмна політика не обмежуватиметься трансляціями богослужінь чи проповідями. Тут будуть і зустрічі з цікавими особистостями, і дискусії, і новини, і спорт, і музика. Але над всім цим пануватиме гасло: «Про все на світі – з вірою і любов’ю».

Звучання програм завдяки сучасній технічній базі і людям, які втілюватимуть свої вміння і досвід, буде таким, яке дозволить розміщувати свій продукт в ефірах радіостанцій партнерів без остраху почути закиди щодо «неформатності» чи невідповідності технічним, професійним стандартам.

Особливу увагу буде приділено музичному наповненню ефіру. Окрім основного каналу мовлення, де між розмовними відрізками пануватиме спокійна музика з елементами джазу, лаунжу, електроніки, буде започатковано кілька додаткових каналів з «музичною спеціалізацією». Наприклад, один із них транслюватиме гімн «Ave, Maria» у найрізноманітніших виконаннях, від академічних хорових до джазових інструментальних. Таких версій уже зараз у базі «Живого радіо Воскресіння» є кілька сотень.

На сайті радіостанції міститиметься постійно оновлювана стрічка новин, працюватиме велика бібліотека подкастів.

Для нового «Живого радіо Воскресіння» розроблено логотип, завершується розробка веб-сторінки. Крім того, завершені будівельні роботи студійних приміщень в адміністративному будинку поряд із Патріаршим собором у Києві. Замовлено і очікується доставки сучасного професійного обладнання. Усі ці заходи стали можливі завдяки допомозі німецької благодійної організації «Церква в потребі».

Зараз за адресою reradio.com.ua міститься форма, за допомогою якої ви можете зареєструватися в системі розсилок «Живого радіо. Воскресіння», аби першими отримувати всі новини про цю радіостанцію, про початок тестового мовлення, про її повноцінний вихід в ефір.

Департамент інформації УГКЦ

Опубліковано у Без категорії | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.