Святий Миколай у Львові завітав до працівників Патріаршої курії

18 грудня владика Богдан (Дзюрах), Адміністратор Патріаршої курії УГКЦ, привітав працівників Патріаршої курії УГКЦ у Львові зі святом Святого Миколая. Цього дня всі працівники помолилися на Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолив владика Богдан у соборі Святого Юра. Після цього всі отримали подарунки від святого Миколая та поспілкувалися з єпископом.

«Сьогодні ми зібралися, щоб подякувати Богові за прожитий рік. І я приїхав, щоб розділити разом із вами радість цього свята. Бо  святий Миколай відображає доброту Бога до людей», – звернувся владика Богдан до працівників курії.

Єпископ зазначив, що святий Миколай може бути і покровителем Патріаршої курії УГКЦ. Бо вся діяльність, яку провадить курія, – дотична до життя святого. Прикладами можуть слугувати: його єпископське служіння, опіка над потребуючими, турбота про родини та дітей, відстоювання соціальної справедливості, опіка над моряками і військовими.

«Він є добрим прикладом того, як ми в нашому житті повинні виявляти Божу доброту і ставити її на служіння ближнім. Кожен із вас цього року намагався якнайкраще послужити найперше нашому народові. Бажаю вам Божого благословення, наснаги і здоров’я на подальше ваше служіння», – побажав Адміністратор Патріаршої курії УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ

Опубліковано у Без категорії | Теґи: , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.