Різдвяні богослужіння з Ватикану транслюватимуть українські телеканали та інтернет

Вже двадцятий раз поспіль глядачі українського телебачення матимуть змогу єднатися в молитві зі Святішим Отцем під час трансляції різдвяної Служби Божої та отримати його урочисте благословення в день Різдва за новим стилем, повідомляє Радіо «Ватикан».

У понеділок, 24 грудня 2012 р., о 23-й годині київського часу, українські телеканали: «Перший Національний», «5 канал», «Всесвітня Служба Українського Телебачення та Радіо – УТР», обласне Івано-Франківське «ТБ Галичина» та Телебачення Віковічнного Слова (EWTN), у співпраці з Католицьким Медіа-Центром транслюватимуть у прямому ефірі Нічну Різдвяну Службу Божу «Пастирку», яку Папа Венедикт XVI очолить в базиліці Святого Петра у Ватикані. Наступного дня, о 13-й годині київського часу, ці телеканали транслюватимуть різдвяне привітання та Апостольське благословення «Urbi et Orbi» (Місту Римові та світові), яке Святіший Отець виголосить з лоджії Ватиканської базиліки.

Радіо «Ватикан» транслюватиме  богослужіння, які очолює Святіший Отець, безпосередньо зі свого сайту. Потрібно завітати на головну сторінку  сайту та вибрати закладку «Audio Video Player», а також вибрати коментар однією з мов, якими Ватиканське Радіо супроводить Папські відправи (італійська, французька, англійська, німецька, іспанська, португальська).

Пригадаємо, що трансляції богослужінь з Ватикану були започатковані Першим національним каналом Українського телебачення 20 років тому. Протягом 13-ти років їх коментуванням для українських телеглядачів займалися редактори та диктори Української редакції Радіо Ватикану. Сім років тому це служіння передано Католицькому Медіа-Центру, що в Києві.

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.