Про владику Софрона Мудрого буде створено документальний фільм

27 листопада 2013 року владиці Софрону Мудрому виповнюється 90 років. До цього ювілею готуються духовенство і вірні всієї Івано-Франківщини, бажаючи гідно вшанувати свого доброго пастиря. Cтворено організаційний комітет, який планує та організовує заходи із відзначення ювілею.

За дорученням Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ владики Володимира (Війтишина) телестудія «Апостол» розпочала роботу над документальною стрічкою «Під опікою Божого провидіння» про етапи життя владики, його вміння покладатися на Бога у найскладніших обставинах, постійну готовність робити добро, запалювати всіх життєрадісністю та оптимізмом. Керівником проекту призначено о. Юрія Козловського.

З ініціативи владики Софрона, для підтримки цього та інших проектів оголошено збір коштів. “Хочемо дати можливість усім взяти участь у реалізації цього проекту, внісши свою хоч маленьку лепту. Запрошуємо всіх допомогти у зборі коштів. Якщо якась частина коштів залишиться, то за бажанням владики Софрона, вони будуть роздані священикам-пенсіонерам у наміренні молитви за нашу Церкву та народ”, – сказав керівник проекту о. Юрій Козловський на засіданні організаційного комітету.

Докладніше – на www.apostol.if.ua

 

Департамент інформації УГКЦ

 

Опубліковано у Без категорії | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.