Новий судовий вікарій Львівської архієпархії УГКЦ

11 липня у каплиці Святоюрських палат склав присягу новий Судовий вікарій Львівської архієпархії. Згідно декрету Високопреосвященного Владики Ігоря (Возьняка), архієпископа Львівського, ним став священик Ростислав Бубняк.

На церемонії присяги були присутні: Владика Ігор (Возьняк), о. Орест Фредина, протосинкел Львівської архієпархії, о. Михайло Палій, промотор справедливості, о. Роман Іванців, який до цього часу виконував уряд судового вікарія, о. Роман Шафран, суддя, о. Володимир Білоцький, суддя, о. Андрій Мацьків, суддя та о. Ігор Демків, віце-канцлер.

Звертаючись до новопризначеного судового вікарія Владика зокрема зазначив: «Місія судді є відповідальною перед Богом та людьми. Закликаю Вас ставитися до своїх обов‘язків дуже сумлінно із вимогою до себе, як особа до цього покликана, а також поглиблюйте ваші знання. Закликаю, щоб до кожної справи підходили чесно, відповідально не піддавалися на якісь тиски пам‘ятаючи, що ця справа стоїть перед Богом і я мушу її гідно виконати, як каже закон і моє сумління».

Крім того Владика подякував о. Роману Іванціву за довголітню працю і призначив його суддею Трибуналу Львівської архієпархії.

На завершення Владика Ігор побажав успішної праці усім суддям Львівської архієпархії.

о. Олег Панчиняк

Прес-секретар Львівської архієпархії

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.