Зустріч Святішого Отця Івана Павла ІІ з молоддю у Львові відбудеться 26 червня о 18 годині 30 хвилин біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Сихівському масиві

Зустріч Святішого Отця Івана Павла ІІ з молоддю у Львові відбудеться 26 червня о 18 годині 30 хвилин біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Сихівському масиві. Про це поінформував Українську пресу голова комісії у справах молоді Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) (допоміжна структура при главі УГКЦ) о. Йосиф Мілян.

На території, яку розіб’ють на 46 секторів, заплановано вмістити 250 тисяч молодих людей. Протягом дня для молодих християн триватиме духовно-творча програма. О 14 годині провідні хори, оркестр і естрадні виконавці в очікуванні Святішого Отця співатимуть релігійні пісні. У перервах між співом звучатимуть проповіді священиків і мирян. На думку організаторів, така програма стане гідною зустріччю Папи, який одразу після Літургії на іподромі прибуде на зустріч з молоддю. О. Йосиф також поінформував, що бажаючі взяти участь у зустрічі Папи з молоддю можуть отримати перепустки у своїх парафіяльних церквах.

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.