ПостановиДев’ятнадцятої сесії Синоду ЄпископівКиєво-Галицької Митрополії УГКЦЛьвів, 12-13 червня 2003 року Божого

  1. Взяти до уваги пропозиції Комісії у справах катехизації та доручити їй у співпраці з інши-ми дотичними Митрополичими комісіями та компетентними науковими інституціями опра-цювати програму статевого виховання на підставі традиції нашої Церкви та існуючого світового досвіду і подати її на затвердження Митрополичому Синодові.

  2. Провести у кооперації з традиційними українськими Церквами одноденне відзначен-ня в Києві річниці голодомору з проведенням спільного за-упокійного богослужіння та сприяти створенню докумен-тального фільму про голодомор.

  3. У найближчому часі видати від імені Митрополичого Синоду звернення до народу в Україні щодо фінансової підтримки будівництва Патріаршого Со-бору в Києві.

  4. Затвердити для виконання пропозиції Представництва для взаємних контактів Синоду Єпископів Києво-Галицької Ми-трополії УГКЦ та Конференції єпископів Польщі.

  5. У міжсесійний час оз-найомитись з поданими проек-тами статутів Митрополичої та Єпархіальної комісій у справах мирян, подати свої зауваження чи доповнення до них у сек-ретаріат Митрополичого Си-ноду і на наступній сесії Мит-рополичого Синоду розглянути їх у першому читанні.

  6. Двадцяту сесію Митро-поличого Синоду провести у вівторок і середу, 29-30 липня 2003 року Божого.

Голова Синоду Єпископів

Києво-Галицької Митрополії

УГКЦ

  • Любомир
Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.