ДО ДУХОВЕНСТВА, МОНАШЕСТВА, МИРЯНУКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИТА ВСІХ ЛЮДЕЙ ДОБРОЇ ВОЛІ

Документ – 010/

Львів – 1 квітня 2002

Щиросердечно дякую усім, хто у передвиборчий час індивідуально чи спільно, вдома чи в церкві, молився за те, щоб вибори, котрі щойно пережила наша держава, були справедливими і морально чистими.

Можливо, хтось відчув розчарування, що той чи інший кандидат, партія зазнали поразку або не змогли досягнути бажаного успіху. Однак хочу нагадати, що ми спрямовували наші молитви не на підтримку конкретних політичних лідерів чи блоків. Метою наших звертань до Бога була справедливість виборів, важливого суспільного явища, доленосної події в житті нашої держави.

Результати цьогорічних виборів — це нова історична точка відліку, з якої, за Господнім повелінням, ми повинні розпочати наступний етап розвитку державотворчих процесів, спрямованих на утвердження високих духовних та моральних засад. Тож нашим обов’язком як громадян і християн повинна стати самовіддана, сповнена відповідальності праця для загального добра народу. Така праця включає і наші молитви, зокрема літургійні, у яких ми завжди згадуємо рідний народ та його правління. Ці прохання потрібно підносити до Господа з особливою увагою, щиро віддаючись Його провидінню.

  • ЛЮБОМИР
Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.