ПОСТАНОВИ П’ятдесят другої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ 23-24 листопада 2010 року Божого, Львів-Брюховичі. 09.12.2010

  1. Просити Блаженнішого Любомира підготувати Звернення до вірних УГКЦ та всіх людей доброї волі із закликом про молитву у різдвяний час за переслідуваних християн Близького Сходу.

  2. Прийняти у першому читанні з внесеними поправками Інструкцію про регулювання книговидання у Верховному Архиєпископстві.

  3. Рекомендувати вірним Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ реагувати на всі випадки порушення суспільної моралі, звертаючись з відповідними клопотаннями до Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, про яку буде розповсюджено інформацію в усіх парафіях Верховного Архиєпископства.

  4. Прийняти у другому читанні з внесеними поправками і доповненнями проект Інструкції з діловодства в Києво-Галицькому Верховному Архиєпископстві УГКЦ та скерувати його на третє читання наступної сесії Синоду Верховного Архиєпископства.

  5. До 30 червня 2011 року Божого привести у відповідність з проектом Інструкції з діловодства в Києво-Галицькому Верховному Архиєпископстві УГКЦ документи та принципи діловодства у структурних одиницях Верховного Архиєпископства.

  6. Дати згоду на призначення священика Олекси Петріва секретарем Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ на наступний статутний термін.

  7. Призначити Преосвященного Владику Йосифа (Міляна) представником до Змішаного комітету УГКЦ і РКЦ для відзначення 10-річчя візиту Святішого Отця Івана Павла ІІ в Україну.

  8. Провести у середу, 23 лютого 2011 року Божого, робочу зустріч з римо-католицьким єпископатом в Україні.

  9. П’ятдесят третю сесію Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви провести в лютому 2011 року Божого.

Ці постанови набирають чинності 8 грудня 2010 року Божого

Голова Синоду Єпископів

Києво-Галицького Верховного Архиєпископства

Української Греко-Католицької Церкви

  • Любомир
Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.