У Києві представники НПФ «Покрова» навчатимуть, як забезпечити гідну пенсію. 20.04.10

27 квітня о 19.00 у Києві, на території храму св. Василія Великого (Вознесенський узвіз, 7, поруч зі Львівською площею), недержавний пенсійний фонд «Покрова» спільно з Компанією з управління активами «Всесвіт» та «Всеукраїнським адміністратором пенсійних фондів» проведуть семінар на тему: «НФП – забезпеч своє майбутнє».

Залучені до проведення семінару фахівці докладно пояснять його учасникам, що таке недержавні пенсійні фонди (НФП), як забезпечити додаткову пенсію разом з НПФ, на що звернути увагу при виборі фонду та як контролювати його роботу.

Для участі у семінарі необхідно попередньо зареєструватися. За реєстрацією та додатковою інформацією прохання звертатися за телефоном 050 299 06 06 до п. Оксани Петрів.

Департамент інформації УГКЦ

Довідка

У жовтні 2007 року відбулася зустріч представників Української Греко-Католицької Церкви, провідних діячів українського суспільства з Керівником Патріаршої курії УГКЦ Блаженнішим Любомиром, Верховним Архиєпископом Києво-Галицьким.

Результатом цієї зустрічі стало рішення про створення недержавного пенсійного фонду «Покрова». Відкритий недержавний пенсійний фонд «Покрова» зареєстровано 7 квітня 2008 року.

Детальніше про НПФ «Покрова» можна дізнатися за цим посиланням: www.pokrova.in.ua

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.