Про благодійні концерти розповіли під час прес-конференції в УНІАН .28.04.09

«Ми хочемо звернути особливу увагу на красу. І хочемо подарувати тим, хто буде глядачем, слухачем, нагоду глибоко пережити таку стрічу, зустріч із вартостями, які не проминають легко», – сказав під час прес-конференції в УНІАН Блаженніший Любомир, Глава УГКЦ. З журналістами також спілкувалися режисер-постановник Сергій Архипчук, співак Петро Приймак, актор Євген Нищук, письменник Іван Малкович.

Прес-конференція, яка відбулася 27 квітня 2009 року, була проведена на передодні початку благодійних концертів академічної музики «З вірою і любов’ю». Концерти відбудуться 1, 2, 3 і 5 травня у чотирьох містах України.

Концерт стартує в Івано-Франківську, далі у Тернополі та Львові. Завершальний відбудеться у Національній опері України у Києві. Участь у проекті братимуть оперні співаки Вікторія Лук’янець, Тарас Штонда, брати Павло та Петро Приймаки, сестри Наталія та Галина Дацько, піаніст Олександр Козаренко, скрипаль Назар Пилатюк, а також поети Іван Малкович та Василь Герасим’юк. Репертуар поєднуватиме світову класику з народною музикою. Концерт – благодійний. Виручені кошти підуть на завершення будівництва Патріаршого собору Воскресіння Христового у столиці. Крім того в Івано-Франківську, Тернополі, Львові та Києві Блаженніший Любомир вручить три ексклюзивні грамоти – золоту, срібну і бронзову – тим жертводавцям, які найбільше долучаться до благодійного проекту.

Зацікавлених придбати квитки і тим самим скласти пожертву на завершення будівництва Патріаршого собору просимо телефонувати за номером: 8 050 966 70 59. Відповідальна особа – о. Василь Вільчик.

Департамент інформації УГК

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.