Пенсійний фонд “Покрова” розбудовує свою структуру. 5.02.2009

“У ці дні успішно розвивається справа побудови структури нашого пенсійного фонду. За рішенням Наглядової ради НПФ “Покрова”, здійснюється побудова такої вертикалі: рада фонду; єпархіальні представники, призначені декретом місцевого єпископа; мережа консультаційно-інформаційних пунктів на місцях. Метою роботи всіх представництв є донесення до всіх зацікавлених осіб повної, достовірної і актуальної інформації про діяльність “Покрови””, – для Департаменту інформації розповів о. митр. Василь Копичин, голова Наглядової ради Недержавного пенсійного фонду “Покрова”. Приводом для нашої розмови стало проведення чергового практичного семінару для майбутніх консультантів “Покрови”. Семінар, який відбувся 30-31 січня у Трускавці, зібрав 26 осіб – представників усіх єпархій та екзархій УГКЦ.

Крім проведення семінарів, за словами о. Василя, задля розвитку фонду проводяться інші заходи. Зокрема у четвер він візьме участь у деканальних зборах Львівської архиєпархії, де протопресвітерам представить мету створення та напрямки діяльності “Покрови”. Цій зустрічі передувала розмова з Пресвітерською та Економічною радами Львівської архиєпархії.

Говорячи в інтерв’ю для “Новинаря” про розвиток церковного пенсійного фонду, Блаженніший Любомир, засновник НПФ “Покрова”, сказав, що потребу забезпечення своєї гідної старості має не лише духовенство, але й миряни. Але, попри велике зацікавлення, люди мають сумніви і недовіру. “Люди стільки разів були розчаровані щодо фінансових вкладів, обмануті. Тому вони приглядаються, щоб бути впевненими, що їхній вклад їм справді послужить. Ми відчуваємо, що будучи Церквою, маємо добрий початок. Але мусимо згідно з чинним законодавством так провадити цю справу, щоб люди спокійно вкладали й були певні, що їхній вклад не пропаде”, – сказав Предстоятель УГКЦ.

Детальніше про НПФ “Покрова” можна дізнатися на веб-сторінці фонду: www.pokrova.in.ua.

Департамент інформації УГКЦ

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.