Мелані Вервір: Майбутнє України має визначатися не лише рішеннями уряду

«Сполучені Штати Америки і надалі готові допомагати Україні на шляху зміцнення демократії, ми продовжуємо йти разом з вами», – таку думку висловила посол з особливих доручень Державного департаменту США з глобальних жіночих питань Мелані Вервір, 12 листопада, під час відкритої лекції в УКУ, повідомляє  прес-служба УКУ

На початку лекції студентів вітав Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Джон Ф. Теффт. Він, зокрема, зазначив: «Мені приємно бути в стінах УКУ. Я вірю у можливість освіти змінити суспільство на краще. Ви прекрасно виконуєте свою роботу в плані формування майбутнього України і це честь підтримувати вас».

Під час відкритої лекції Мелані Вервір висловила думку, що Україна багато домоглася за 20 років незалежності, однак попереду ще багато роботи. «Ваше майбутнє має визначатися не лише рішеннями вашого уряду. Суспільство рухається вперед, коли громадяни беруть активну участь у його творенні: успіх громадянського суспільства залежить від кожного. І кожен з вас, сподіваюся, скористається цією можливістю», зазначила посол з особливих доручень Державного департаменту США з глобальних жіночих питань.

Підсумовуючи відкриту лекцію, проректор УКУ Володимир Турчиновський зазначив: «Успіх Українського католицького університету значною мірою залежить від можливості бути відкритим для ідей зовні, це дозволяє розширити кругозір. Ваш візит до нас відкрив нові горизонти у міжнародних аспектах», – звернувся він до посла з особливих доручень Державного департаменту США з глобальних жіночих питань Мелані Вервір та Надзвичайного та Повноважного Посла США в Україні Джона Ф. Теффта.

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.