З нагоди 1025-ліття Хрещення України-Русі та освячення Патріаршого собору УГКЦ відбудуться нічні чування прочан

17-18 серпня 2013 року в рамках Міжнародної всецерковної прощі з нагоди 1025-ліття Хрещення України-Русі та освячення Патріаршого собору Воскресіння Христового на території Міжнародного виставкового центру в Києві відбудуться нічні чування мирянських рухів.

Розпочнуть чування о 23.00 годині представники Комісії УГКЦ у справах родини разом із членами руху “Справжня любов чекає”. Цікавим є те, що участь у чуваннях візьме Міс Україна-2013 – Анна Заячківська з Івано-Франківська. Дівчина дасть своє свідчення віри. Вона розповість про те, як, будучи практикуючою християнкою та навчаючись іконопису в університеті, вона вирішила випробувати свої сили в непростому конкурсі – і зуміла не лише перемогти, а й залишися собою.

Додамо, що рух “Справжня любов чекає” (http://truelovewaits.at.ua/) об’єднує молодих християн, котрі дотримуються дошлюбної чистоти попри спокуси світу та зберігають таким чином чисте серце. Члени руху спільно моляться, організовують різні заходи, зокрема веселе і творче дозвілля. Відзначимо, що особливого поширення цей рух набув в Інтернет-просторі: існують відповідні групи в соціальних мережах Фейсбук та Вконтакті: «За дошлюбну стриманість та вірність у шлюбі!», «Чисті Серця» – та «Справжня любов чекає». Представники, учасники та симпатики руху з’їдуться на прощу з усієї України. Презентація руху включатиме свідчення молоді та священиків, аніматорів руху та їхніх помічників.

Цієї ночі буде багато сюрпризів і творчих дарунків всім учасникам чування. Душпастирі, катехити та аніматори зможуть отримати всі необхідні матеріали та консультації щодо запровадження руху “Справжня любов чекає” у себе в парафіях. Завершиться перша година нічних чувань опівночі відправою Полуночниці та урочистим принесенням або оновленням членами руху (новими та вже дійсними) молитви-обітниці http://truelovewaits.at.ua/index/0-7. Чування триватимуть до ранку.

 

Департамент інформації УГКЦ

 

Опубліковано у Без категорії | Теґи: , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.