Військові комісари молилися в Унівському монастирі

25 квітня Центр військового капеланства Львівської архиєпархії організував для працівників Львівського обласного комісаріату духовно-пізнавальну поїздку.

Разом із військовими у подорож вирушили капелани д-н Юрій Цюпка та бр. Мирон Горбовий. У Свято-Успенській Унівській лаврі комісари відвідали Чернечу гору, на якій диякон Юрій розповів про місце монашого поховання. Зокрема, працівники комісаріату помолилися на могилі о. Василя Вороновського, про якого чимало офіцерів чули та бачили ченця ще за життя. А у чернечій обителі військові молилися до Богородиці та куштували воду із джерела.

Дорогою до Львова офіцери відвідали Свірзький замок. Місцевий гід провів екскурсію фортецею та розповів історію кожної кімнати. На завершення програми спільно розпалили багаття, організували польову кухню та поділилися враженнями від поїздки.

В умовах військового напруження побувати у святому місці для військових надзвичайно важливо. Духовно-пізнавальна поїздка додає офіцерам сили та духовної стійкості у служінні нашій Вітчизні.

Департамент інформації Центру військового капеланства

Опубліковано у Без категорії | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.