В УГКЦ покращуватимуть організацію катехитичного служіння

У рамках відзначення Року віри Катехитична комісія Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ 8 жовтня проведе конференцію на тему: “Організація катехитичного служіння у протопресвітератах УГКЦ в Україні”. У засіданні, що відбудеться у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа, візьмуть участь голови деканальних катехитичних рад із всієї України.

Конференція розпочнеться архиєрейською літургією, яку очолить владика Богдан Дзюрах, секретар Синоду єпископів УГКЦ і керівник адміністрації Патріаршої курії. Учасників привітає с. Луїза Цюпа, СНДМ, заступник Голови Патріаршої Катехитичної комісії УГКЦ.

Зібрання має на меті покращити співпрацю між головами деканальних катехитичних рад та директорами катехитичних шкіл і катехитами, а також виробити ефективну методику інформування осіб, відповідальних за катехитичне служіння у деканатах.

У Катехитичній комісії сподіваються, що результатом конференції буде збільшення кількості парафіяльних катехитичних шкіл, де будуть навчатись любові до Бога діти, молодь та дорослі.

Опубліковано у Без категорії | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.