Всеукраїнський з’їзд міжнародного реколекційного руху “Подружні зустрічі”

8-10 березня 2013 року відбувся Всеукраїнський з’їзд лідерів осередків руху «Подружні зустрічі» у монастирі сестер Пресвятої родини, с. Гошів Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Захід був проведений із благословення владики Володимира (Війтишина), Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського, та за підтримки Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ. Головна тема з`їзду: ” Усе, що чините, робіть від душі, як для Господа, а не як для людей, знаючи, що приймете від Господа нагороду-спадщину. Служіть Господеві Христові!”

У роботі  з`їзду взяли участь аніматори та їх священики-духівники з багатьох регіонів України, зокрема з Києва, Львова, Тернополя та Івано-Франківська. Захід провадили лідери руху – подружжя Зеник і Віра Кузимківи. Почесним гостем був владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київської архиєпархії, який протягом двох днів молитовно та духовно підтримував учасників, відправляючи богослужіння та даючи науки.

У суботу, 9 березня, на завершення робочого дня учасники разом із владикою мали змогу побувати на гошівській Ясній горі, щоб помолитися біля Чудотворної ікони Матері Божої. У неділю, 10 березня, під час Божественної Літургії, владика Йосиф у проповіді наголосив на важливості розвитку руху “Подружні зустрічі”, заохотив учасників з’їзду до дальшої активної праці для добра Церкви, закликав поширювати діяльність руху там, де ще немає організованих осередків, і запевнив у своїй молитовній підтримці.

Завершився з’їзд виборчими зборами, на яких було продовжено повноваження подружжя Зеника та Віри Кузимківих очолювати цей рух в Україні.

 

Віталій та Світлана Чуйки,
лідери Івано-Франківського осередку
Всеукраїнського реколекційного руху «Подружні зустрічі»

 

Опубліковано у Без категорії | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.