Розпочалась реєстрація учасників 7-го Екуменічного соціального тижня

7 Екуменічний соціальний тиждень відбудеться 29 вересня  – 4 жовтня 2014 року у м. Львові.

“Відповідальність християнина у сучасному суспільстві”– таку тему запропонували обговорити організатори VII Екуменічного соціального тижня (ЕСТ).

Учасники цьогорічного Форуму обговорять досвід становлення відповідального громадянського суспільства. Під час дискусій зосереджуватимуть увагу на відповідальності журналістів, представників соціальних організацій та кожного громадянина у часи суспільних трансформацій. Представники духовенства разом з мирянами дискутуватимуть на тему соціальної ролі Церкви в період  суспільних змін. Інтегральною частиною VII ЕСТ є також Академічна конференція «Спадщина ІІ Ватиканського Собору у дусі Lumen gentiumUnitatis redintegratio та Orientalium Ecclesiarum». Особливу увагу звертатимуть на три декрети зазначеного собору – Lumen gentiumUnitatis redintegratio і Orientalium Ecclesiarium, оскільки вони мали виняткове значення для життя Католицької Церкви загалом та східних католиків зокрема.

Вперше під час ЕСТ відбудеться BarCamp на тему: «Ініціативна молодь: вимога часу – потреба суспільства». Захід буде спрямований на те, щоб допомогти активним молодим людям здобути організаційні навички та усвідомити власне місце та роль у громадянському суспільстві.

Програма також насичена цікавими культурно-мистецькими заходами, серед яких фотовиставка, благодійна гала-вечеря, презентація книги, вечір духовної музики та виставка-ярмарок.

Зареєструватися та переглянути програму 7-го ЕСТ можна на  сайті Екуменічного соціального тижня  esweek.org.ua. За додатковою інформацією звертайтесь  на електронну скриньку  irakit@ucu.edu.ua або за телефоном (032) 240-99-44 (внутр. 166 або 273)

Також оголошується набір волонтерів для допомоги в організації 7-го Екуменічного соціального тижня. Просимо усіх бажаючих заповнити реєстраційну форму до 5 вересня 2014 року. Ви зможете цікаво та з користю провести час  у колі однодумців та безкоштовно взяти  участь в усіх заходах Форуму.

Бланк реєстрації волонтерів

Марія Кандиба,
координатор проекту “Екуменічний соціальний тиждень”
Опубліковано у Без категорії | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.