Постанови Шістдесят першої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ

Шістдесят перша сесія Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви була проведена в Реколекційно-відпочинковому центрі Львівської архиєпархії УГКЦ у Львові-Брюховичах 15-16 листопада 2013 року Божого.

У синодальних засіданнях брали участь усі єпископи Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ та Високопреосвященний владика Томас Едвард Галліксон, Апостольський нунцій в Україні.

Головною темою цієї сесії Синоду Єпископів Верховного Архиєпископства було питання нової євангелізації в Києво-Галицькому Верховному Архиєпископстві в контексті виконання рішень Синоду Єпископів УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ

ПОСТАНОВИ

Шістдесят першої сесії Синоду Єпископів
Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ,
15-16 листопада 2013 року Божого, Львів-Брюховичі

1.      Затвердити душпастирське звернення «Неділя – день Господній».

2.      Прийняти в першому читанні з внесеними поправками та доповненнями Інструкцію для душпастирів щодо поведінки в час передвиборчої агітації.

3.      Прийняти в першому читанні з внесеними поправками та доповненнями Інструкцію щодо статусу і служіння вислуженого єпископа на території Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ.

4.      Просити Главу Церкви доручити отцю Йосафатові Мощичу, керівникові Ради з питань євангелізації при Главі УГКЦ, опрацювати програму Декади місійності на 2014 рік Божий у Києво-Галицькому Верховному Архиєпископстві УГКЦ.

5.      Просити Главу Церкви визначити групу осіб для всебічного вивчення діяльності Реабілітаційного центру для залежних від алкоголю і наркотиків «Назарет».

6.      Шістдесят другу сесію Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви провести у лютому 2014 року Божого.

Ці постанови набирають чинності 9 грудня 2013 року Божого

 

Голова Синоду Єпископів
Києво-Галицького Верховного Архиєпископства
Української Греко-Католицької Церкви

+ Святослав

Опубліковано у Без категорії | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.