Папа Франциск молиться за жертви повені в Аргентині

Святіший Отець висловив стурбованість та батьківську духовну близькість своїм землякам з приводу повеней в Аргентині, які, за приблизними даними, принесли понад 50 людських жертв, а десятки тисяч людей були змушені залишити свої домівки.

У телеграмі, яку на ім’я нового митрополита Буенос-Айреса, архиєпископа Маріо Ауреліо Полі, від імені Папи надіслав Державний Секретар Ватикану кардинала Тарчізіо Бертоне, Святіший Отець запевняє молитви за жертви повеней, за усіх постраждалих та їхні родини. Папа Франциск звертається до цивільних та церковних інституцій, як також до людей доброї волі, щоб в дусі милосердя та християнської солідарності надали необхідну допомогу тим, що втратили свої домівки чи особисте майно. Як знак близькості до постраждалих і до тих, що їм надають допомогу, та до всього аргентинського народу, Святіший Отець уділив Апостольське Благословення.

Внаслідок раптового проливного дощу та шквального вітру міста Буенос-Айрес та Ла-Плата, 60 кілометрів на південь від столиці, 3 квітня зазнали небаченої повені, що забрала життя десяткам людей та завдала величезних матеріальних втрат.
Радіо «Ватикан»

Опубліковано у Без категорії | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.