На Євромайдані Львова відбувся екуменічний молебень

На Євромайдані Львова сьогодні відбувся екуменічний молебень. Священики різних конфесій спільно помолились за Україну та весь народ. Очолив молитву владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський УГКЦ. За різними даними, на майдані зібралось від 40 до 50 тис осіб.

Владика Венедикт передав слова підтримки від Блаженнішого Святослава, що звернувся до українського народу, висловлюючи біль щодо того, що сталось вночі.

“Церква наша є, була і буде з народом. Ми є з вами. Дуже важливо зрозуміти, що ми можемо разом. В єдності – сила народу! Бог у своєму провидінні давно бачив нашу країну процвітаючою, яка не йде до когось, а є разом з кимось, яка стає взірцем побожності та християнства. Сьогоднішній день хай буде для нас знаком сили, який ми маємо разом. Хай Бог нам допоможе у наших стараннях, а ми не зупиняймося. Треба витривалості. Сьогоднішні наші зусилля – це кроки, ніколи ми не в праві зупинитись, але дальше йти. Коли йдемо, Бог нас завжди спомагає. Молімось, щоб Господь просвітив наш розум, щоб наші намагання увінчались успіхом. Божого благословення усім нам”, – зазначив владика Венедикт.

http://www.ugcc.lviv.ua/

Опубліковано у Без категорії | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.