НПФ “Покрова” відсвяткувала 1-ий рік. 15.10.2009

14 жовтня 2009 року, в конференційному залі Митрополичих палат, що на святоюрській горі, відбулася прес-конференція з нагоди першої річниці заснування Недержавного пенсійного фонду «Покрова». Конференцію провели о. Василь Копичин, який є головою наглядової ради, п. Наталя Копичин-регіональний координатор НПФ «Покрова», п. Іван Копичин-консультант фонду у м. Львові та директор радіо «Воскресіння» п. Мирослав Павлюк. Були присутні ЗМІ, представники управління «Ощадного банку», працівники головного управління праці та соціального захисту, учасники фонду, духовенство різних парафій Львівської Архиєпархії.

Доповідач прес-конференції о. Василь Копичин розповів, що НПФ «Покрова», розпочав свою діяльність 1 вересня 2008 року, з благословення Блаженнішого Любомира (Гузара), і найпершим своїм обов’язком фонд передбачає гідне пенсійне забезпечення своїм учасникам. Стати учасником НПФ»Покрова», можуть не тільки священнослужителі, але й прості миряни. За рік часу, від початку своєї діяльності пенсійний фонд «Покрова», виділяє кілька основних напрямків своєї роботи, які мають позитивний результат і є діючими: робота з церковними структурами, мережа інформаційних центрів, співпраця з юридичними та фізичними особами, рекламна і маркетингова діяльність.

Учасниками НПФ «Покрова» станом на 1 жовтня 2009 рік є 376 громадян, яким належать 223,7 тис. гривень активів.

На думку голови спостережної ради «Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів» п. Володимира Ульянова, родзинкої української моделі недержавного пенсійного забезпечення є соціальна спрямованість НПФ, тобто, існуюче законодавство передусім дбає про забезпечення інтересів учасників фондів.

Зоряна Грабик,

прес-секретар Львівської Архиєпархії

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.