Школа християнського життя і євангелізації відбулася у Тернополі. 7.05.09

З 1 до 3 травня відбулися реколекції (сесія) для 54 учасників школи християнського життя і євангелізації. “Під час конференцій було висвітлено керигматичні теми, у яких Пресвяту Богородицю представлено як особу, що веде нас до Христа. Ми розважали над темами Божої любові, гріха, необхідності визнавати Ісуса Христа, як особистого Спасителя”, – зазначив Тарас Супінський, член уряду школи.

Головним організатором була Тернопільська харизматична спільнота “Бетел”, а також представники школи із Києва та Чорткова, котрі прибули з метою обміну досвідом, а також провести тематичні виклади. Священики Андрій Малік та Григорій Канак очолили Божественні Літургії. Окрім слухання лекцій, учасники ділилися свідченнями, як Бог діє у їхньому житті, мали час на приватну молитву, активні ігри, ділилися пережитим, планами на майбутнє.

Школа християнського життя і євангелізації є одним із видів мирянських рухів. За минулий рік її членами стали близько 300 осіб з різних куточків України, а також Чехії, Ізраїля, Білорусії та Польщі. Школа поєднує у молитві представників різних конфесій. Учасники проходять п‘ять ступенів формації у яких їм допомагають знайти та реалізувати своє завдання в Церкві.

Олег Харишин,

прес-секретар

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.