Вселенський Архиєрей Венедикт XVI попрощався з Анголою та з Африканським континентом. 23.03.09

Сьогодні, 23 березня 2009 р., вранці Папа Венедикт XVI відслужив приватно Святу Літургію в каплиці Апостольської Нунціатури, та попрощався з персоналом, подякувавши за щире прийняття.

Від’їхавши з місця свого проживання в Луанді, Святіший Отець прибув до міжнародного аеропорту Луанди, столиці Анголи, де о 10.00 місцевого часу розпочалася офіційна церемонія прощання.

Після виконання державних гімнів, Президент Анголи Жозе Едуардо Дос Сантос у своєму прощальному слові висловив щиру подяку Вселенському Архиєреєві за цей візит та зазначив, що його результати вже перевищили найсміливіші сподівання ангольців.

В свою чергу, Венедикт XVI подякував за щирий прийом та добру організацію та забезпечення перебігу його візиту. «Дякую Богові за те, що зустрів живу Церкву, яка не зважаючи на труднощі, сповнена ентузіазмом». Папа закликав ангольців та всіх африканців продовжувати тривати на шляху порозуміння і миру та побажав усім Божого благословення.

Попрощавшись з представниками державної влади та ангольським єпископатом, Вселенський Архиєрей піднявся на борт літака, який о 10.57 піднявся в небо. Після більш як семигодинного перельоту він приземлиться в римському міжнародному аеропорту Чампіно.

www.oecumene.radiovaticana.org/ucr/Articolo.asp

Опубліковано у Без категорії. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.