Митрополит Володимир (Війтишин) закликає всіх молитися в непростий час суспільно-політичного напруження в Україні

Митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин) звернувся до вірних та всіх людей доброї волі в непростий час суспільно-політичного напруження в Україні.

У Зверненні мовиться, що ситуація, яка склалася в Україні, не є байдужою жодній душі, яка любить свою рідну землю і свою рідну мову.

Митрополит пригадує настанови Глави і Отця УГКЦ Блаженнішого Святослава, що будь-яку трудність чи непорозуміння варто вирішувати мирним шляхом.

«Мирний шлях аж ніяк не означає пасивність чи байдужість чи просто очікування чуда. Йдеться про глибоку християнську свідомість, що молитвою можна отримати від Бога великі благодаті. І навіть, коли ситуації видаються безнадійними, молитва чинить надзвичайні речі. Тому запрошення до участі в загальнонаціональній молитовній акції нашої Церкви повинне заторкнути серце кожного українця-християнина, який мирним способом прагне виявити своє бажання жити у вільній країні, ім’я якої Україна», – наголосив Митрополит Володимир.

Він просить усіх приєднатися особистою молитвою до випрошування благодаті миру й спокою для нашого краю і нашої Церкви в цей непростий час.

«Знайдімо час для молитви у храмі, у наших домівках, у місцях праці та навчання, щоби, єднаючись з Господом у цей таїнственний спосіб, ми змогли отримати від Господа мир, спокій та благословення у нашій Батьківщині Україні», – попросив архиєрей.

 

Департамент інформації УГКЦ

Опубліковано у Без категорії | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.