Глава УГКЦ бере участь у Пленарному засіданні Ради Єпископських Конференцій Європи (CCEE)

Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ у Римі, бере участь у щорічному Пленарному засіданні Ради Єпископських Конференцій Європи (CCEE).

Пригадуємо, що 2-4 жовтня Голови католицьких єпископатів Європи, члени ССEE, дискутуватимуть на тему «Сім’я і майбутнє Європи». Обрання цієї теми зумовлене тим, що за кілька днів у Римі розпочинається Синод Католицької Церкви, присвячений сім’ї.

Отці пленарного засідання говоритимуть про роль, яку сучасне суспільство відводить для інституту сім’ї, про кризи та про виклики, що перед ними це суспільство ставить. Однак головним є питання, як Церква повинна реагувати на проблеми, з котрими зіштовхується сучасна християнська сім’я і які систематичні кроки вона повинна робити, щоб їх подолати.

У рамках цьогорічного Пленарного засідання, 3 жовтня, уперше відбулася зустріч членів ССЕЕ зі Святішим Отцем Франциском, на якій наступник апостола Петра привітав усіх учасників і закликав відважно проповідувати Христа, бо лише Він може розв’язати проблеми, що постають перед людиною в сучасному світі.

Завершиться робота Пленарного засідання 4 жовтня.

Повідомив Іван Дулиба

Опубліковано у Без категорії | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.