Блаженніший Святослав поблагословив зібрану допомогу для воїнів та мирних жителів на Сході України

У дні Різдвяних свят Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви, поблагословив і освятив автомобіль швидкої допомоги, теплі речі, ковдри, продукти та власноруч виготовлені пічки для українських військових. Колону допомоги для Східної України відправили з Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Глава Церкви побажав, аби було якомога менше поранених серед наших військових, але в разі необхідності всяка поміч для рятування життя за допомогою цього автомобіля швидкої допомоги буде надана. Предстоятель УГКЦ відзначив, що в колоні до Маріуполя їде і ціла група волонтерів Мальтійської служби допомоги з польовою кухнею, «щоб нагодувати тих, хто сьогодні потребує харчів, і зігріти тих, які сьогодні, можливо, страждають від холоду, бо ворог розбомбив їхні домівки».

«Це одна з багатьох десятків автомобілів, які були придбані за пожертви наших вірних», – зауважив Блаженніший Святослав.

Отець Володимир Чорній, директор БФ «Карітас-Івано-Франківськ», зазначив, що автомобіль швидкої укомплектований перев’язувальними матеріалами. Є все необхідне, щоб надати першу медичну допомогу. «Хочеться, щоб Церква була ближчою до воїнів. І щоб вони пам’ятали, що Церква за них не тільки молиться, а й допомагає чим може», – сказав священик.

«Нехай Господь Бог вас усіх щедро благословить», – побажав Блаженніший Святослав.

 

Департамент інформації УГКЦ

 

Опубліковано у Без категорії | Теґи: , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.