Блаженніший Святослав очолить похоронні богослужіння владики Миколи Сімкайла

У суботу, 25 травня, об 11.00, у катедральному соборі Преображення Христового м. Коломиї розпочнеться Заупокійна Архиєрейська Божественна Літургія за новопереставленого владику Миколу (Сімкайла), Єпарха Коломийсько-Чернівецького. Літургію та Чин архиєрейського похорону очолить Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ. Блаженніший Святослав для того, щоб взяти участь у похороні владики Миколи, скоротив свій візит до Казахстану.

За повідомленням прес-служби Коломийсько-Чернівецької єпархії, усі охочі помолитися та попрощатися з покійним архиєреєм можуть брати участь у заупокійних відправах, які безперервно тривають у храмі Преображення Христового.

Похоронять владику Миколу біля собору Преображення Христового – храму, який постав у всій своїй красі завдяки великим старанням покійного єпископа.

Як ми повідомляли, 21 травня, внаслідок раптового погіршення стану здоров’я, зупинилося серце владики Миколи (Сімкайла), другого правлячого архиєрея Коломийсько-Чернівецької єпархії з часу її заснування в 1992 році.

Департамент інформації УГКЦ

 

Опубліковано у Без категорії | Теґи: , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Коментарі закриті.